Jern og metal, Metalskrot i Hedensted, Horsens, Skanderborg og Vejle

Skrotpræmie bil

Vi er en miljøgodkendt og registreret autoophugger, som står klar til at hjælpe, når du skal skille dig af med din gamle bil. Hos Horsens Jern og Metal kan du aflevere din gamle bil til ophugning og få en skrotpræmie for den.

Denne skrotpræmie er skattefri, dog skal du selv betale for ophugningen af køretøjet. Dette gælder for personbiler op til ni personer og små varebiler, der vejer under 3500 kg. Desuden skal bilen have været ansvarsforsikret og skal afmeldes i Motorregistreret. 

Skrotpræmiens størrelse

Hvis du benytter dig af en af landets miljøgodkendte og registrerede ophuggere, kan du få en skrotpræmie på op til 2.200 kr.

 

Sådan får du skrotpræmien udbetalt

Når du afleverer din bil hos os, skal du medbringe bilens registreringsattest. Hvis din bil er afmeldt og nummerpladerne er afleveret på motorkontoret, skal du kunne vise dokumentation på dette. Herefter udsteder vi en skrotningsattest, hvor du som ejer af bilen skal underskrive attesten.

Skrotningsattesten skal sendes til Miljøordning for biler, og når de har modtaget både attest og dokumentation for afmelding af bilen, vil din skrotpræmie blive overført til din bankkonto.

Kontakt os og hør mere om skrotpræmie op din bil

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med skrotpræmien, din bil eller andet, kan du kontakte os på telefon 20 32 13 96. Vi hjælper kunder fra både Skanderborg, Vejle, Hedensted og Horsens, og glæder os til at høre fra dig. 


webdesign: Søgemedier A/S